Dont judge me if you dont know me

Alltså många blir kallad för ''fjortis'' bara för att dom sminkar sig mycket? men det är ju så himla onödigt att döma en person pågrund av utseendet! jag tycker att man borde lära känna personen först innan man börjar döma för det är så himla onödigt, jag menar det är ju liksom bättre att sminka sig och ha bra självförtroende när man går ut än att inte sminka sig alls och gå runt och tycka att man är skitful. Och föresten varför ska man bry sig om hur mycket smink en person har? jag menar det är DEN personen som har sminket och om hon trivs i det & tycker att det är fint så är det väl upp till henne? alla andra i omgivningen behöver inte bry sig för det är inte deras utseende. Att döma en person på grund av han/hons beteende är samma sak som att man tycker att en bok verkar dålig när man tittar på framsidan, men om man kanske ger boken en chans & läser den så kanske man tycker att boken är bra. Med detta menar jag bara att man inte ska döma en person utifrån hur han/hon ser ut!

Kommentarer
Postat av: sophie

rösta gärna på min bild, du får en länkning på köpet ;) http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=biP04mq1V8aFyuItEUqu9nwE8hOqspzILCFEpu59rVBgDKNHe5za#GalleryFörlåt om du ej gillar sådana här kommentarer.

2011-06-23 @ 02:33:11
URL: http://repoc.blogg.se/
Postat av: Carl-Philip

Galet fin blogg. Jag driver själv en gayblogg och tycker du ska kolla in den. Kommentera om du tycker jag borde ändra på något :)

2011-06-23 @ 05:18:52
URL: http://callefille.se
Postat av: Kris

Haha, coolt! :D

2011-06-23 @ 10:26:16
URL: http://krisstyle.blogg.se/
Postat av: Lea

Hej, skulle du kunna göra mig en tjänst?

Att gå in på det här inlägget http://leastromvall.blogg.se/2011/june/rosta-pa-min-klanning-sa-far-du-en-lank.html#comment

Och rösta på min klänning så länkar jag dig i min blogg :)Kram Lea ♥

2011-06-23 @ 21:26:34
URL: http://leastromvall.bloggg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0